Audit SEO. Auditare site completa

Avem experiență în realizarea de audit SEO pentru variate tipuri de magazine online, cataloage online de prezentare, site-uri de prezentare servicii sau site-uri de știri si informații de interes general. Auditul SEO realizat de noi pentru un site cuprinde analiza acestuia la toate nivelurile - conținut text / imagini / video, la nivel de performanță tehnică, navigarea în site, elemente de marketing.

Fiecare problemă identificată și prezentată în auditul SEO este însoțită de soluții pentru remedierea acesteia, modele pentru aplicarea soluțiilor și implementarea lor pe site.

0724 172 338

De ce Auditul SEO este primul pas în optimizarea site-ului

Auditarea corectă a unui site este cheia îmbunătățirii calității si performanței paginilor din site, atât în Google Organic, cât și în campaniile de publicitate plătită, precum Google AdWords sau Facebook Ads.

Pentru un Audit SEO corect, este nevoie să avem instrumente de măsurare a performanțelor site-ului, precum Google Search Console sau Google Analytics. Pornind de la parametrii de performanță, vom avea deja o listă a principalelor aspecte SEO, aspecte tehnice și de navigabilitate, ce trebuie optimizate, îmbunătățite.

Audit SEO. Măsurarea performanței site-ului

Principalii parametri ce trebuie urmăriți pentru a ne înțelege clienții și pentru a ne adapta site-ul, astfel încât să fie apreciat de aceștia, sunt:

  • Durata Medie a Vizitelor;
  • Numărul Mediu de Pagini accesate pe durata unei vizite;
  • Rata de Abandon, care înseamnă volumul de vizitatori ce părăsesc site-ul fără să facă o acțiune;
  • Topul Paginilor de Ieșire din site și Topul Paginilor de Intrare în site;
  • Sursele de Trafic ce aduc trafic calificat – acei vizitatori interesați în mod real de produsele sau serviciile prezentate în site.

Lista acestor parametri ce măsoară performanțele site-ului și ale acțiunilor de optimizare și de promavare poate continua cu performanțele tehnice (viteza de încarcare / acuratețea codului sursă), navigabilitate și uzabilitate.

Instrumente de auditare a performanțelor site-ului

Principalele instrumente de monitorizare și analiză a site-ului le găsim în Google Analytics, Search Console și platforma de gestionare a reclamelor Google AdWords. Putem complete analizele cu ajutorul instrumentelor de monitorizare a click-urilor și al comportamentului vizitatorilor Hotjar, Crazy Egg Website Optimization Software sau SimilarWeb pentru studiile comparative prin care analizăm site-urile concurente.

Vreau Audit SEO