Beneficiile unei Campanii Google AdWords

Vizibilitate Instantanee

Notorietate, Click-uri Calificate, Vânzări, Rentabilitate, Profit sunt printre beneficiile majore ale unei Campanii PPC. Dintre acestea, poate cel mai de impact, este:

Vizibilitatea instantanee!

Indiferent de gradul de optimizare (SEO), vechimea, PageRank-ul site-ului, numărul și calitatea link-urilor externe, obțineți vizibilitate instantanee pe Google chiar în momentul inițierii reclamei.

Cere Oferta

Trafic Pertinent. Explozia Vânzărilor Online!

O campanie PPC optimizată va genera trafic pertinent.

Cum? prin îndeplinirea cerințelor motoarelor de căutare cu privire la modalitatea optimă de setare și parametrare într-o campanie de reclamă plătită, la care se adaugă experiența în marketing online a consultantului certificat care va propune strategia de reclamă.

O reclamă PPC - bazată pe o strategie pertinentă și profesionistă - bine segmentată, corect direcționată, optimizată corespunzător, bugetată într-un mod echilibrat dar și gestionată de către un specialist experimentat, va produce o explozie a vânzărilor online!

Cere Oferta


CPC minim. Costuri Reduse

Aceleași ingrediente intră și în rețeta îndeplinirii criteriilor de performanță financiară prin optimizarea costurilor reclamei PPC.

Așadar, pentru un CPC minim (cost per click) este nevoie de:

  • strategie profesionistă;
  • corecta segmentare;
  • bugetare echilibrată;
  • targetare optimă ...

Cere Oferta

Difuzare anunțuri pe intervale orare și direcționarea geografică a reclamei

Alegerea intervalelor orare dar și a zonelor geografice cu potențialul maxim de atragere a traficului pertinent (trafic calificat) reprezintă un alt "tool" pe care un adevărat consultant certificat va ști să-l utilizeze atât în momentul creionării strategiei cât și de-a lungul gestionării curente a reclamei plătite.

Cere Oferta

Profit sigur! Rentabilitate

Înregistrarea corectă a paginii de conversie în website precum și urmărirea eficientă a datelor statistice relevante, determinarea corectă a CPA (cost per achiziție), permit nu doar rentabilizarea bugetului investit în campania de reclamă plătită dar și fundamentarea corectă a deciziei cu privire la sporirea investiției pentru creșterea corespunzătoare a profitului afacerii online.

Cere Oferta

Dezvoltare Brand; Sporire Imagine de Marcă

Rețeaua de website-uri partenere Google Display reprezintă "piață de desfacere", un canal de reclamă pe care-l puteți utiliza pentru a vă promova cu succes atât produsele sau serviciile cât și imaginea de marcă.

Selectarea corecta a website-urilor din rețeaua Display pe care anunțul de reclamă să ruleze reprezintă un element important în strategia campaniei de reclamă PPC. Aceste anunțuri pot fi atât anunțuri tip text cât și tip banner grafic, interactiv, audio sau video.

Cere Oferta