Despre Google ADWords

AdWords pe scurt. De ce Google AdWords?

Campaniile AdWords sunt o mină de aur.

Google AdWords este un sistem Win-Win-Win. De 3 ori câștigător! Un sistem din care câștigă atât cei care își promovează web site-ul, publicul / utilizatorii cât și Google.

AdWords este atât de eficient încât peste 90% din cifra anuală de afaceri de mai multe zeci de miliarde de dolari a gigantului Google este generată de acest sistem.

Cere Oferta


AdWords și Afacerea ta

La sfârșitul anilor 1990 a avea un website începuse să devină o necesitate. Spre sfârșitul următorului deceniu, a avea o prezență online (prin promovarea adecvată a produselor și serviciilor prezentate în website) deja nu mai reprezenta o opțiune în cadrul strategiei de dezvoltare a oricărei afaceri.

Internetul reprezintă piatră de temelie a noului tip de societate spre care omenirea se îndreaptă cu viteză calculată nu în kilometri pe oră ci în megabyte pe secundă, așa că internauții (utilizatorii de internet - în viitorul apropiat, toți locuitorii planetei!) trebuie luați în calcul la creionarea oricărei strategii de afacere.

Google este în mare măsură un "sinonim" al Internetului astfel că alegerea celui mai puternic instrument din arsenalul acestui motor de căutare - sistemul de campanii de promovare PPC AdWords - reprezintă o opțiune evidența.

Cere Oferta


Campanii de Promovare AdWords

O strategia de reclamă PPC AdWords profesionistă îți generează:

  • Trafic calificat
  • Lead-uri și Conversii
  • Vânzări, Rentabilitate și Profit

Indiferent de tipul de produs sau serviciu prezentat în website, cu ajutorul reclamei AdWords corect setată și gestionată, vei obține trafic pertinent (accesarea și vizitarea website-ului de către publicul vizat) urmare a poziționării anunțurilor în prima pagină Google.

Dacă oferta ta de produse /servicii este echilibrată din punct de vedere concurențial și al raportului preț/calitate, conversiile (vânzările), profitabilitatea și succesul nu vor întârzia să apăra!


Cere Oferta