Optimizare SEO; Optimizare Mobile

SEO pentru Desktop și Mobile


SEO Tehnic - verificare și optimizare tehnică a site-ului

Verificarea și optimizarea aspectelor tehnice pentru dispozitive Desktop și Mobile este esențială pentru ca un site să fie performant, atât în Google Organic, cât și în campaniile de promovare sponsorizată.

0724 172 338

Audit și Optimizare Tehnică

Viteza de încărcare și modalitatea de navigare în site, indexarea paginilor din site în baza de date Google, configurarea corectă a fișierelor de indexare Google, verificarea paginilor de eroare și a redirecturilor sunt câteva dintre aspectele tehnice pe care un audit de optimizare tehnică trebuie să le includă.

SEO Content / Optimizare Conținut

Optimizarea conținutului întregului site este un proces complex, care implică o analiză serioasă a strategiei de topicuri / expresii cheie relevante pentru site și domeniul de activitate specific, analiza site-urilor concurente, optimizarea și organizarea conținutului textual pe topicuri de interes pentru cititori și relevante pentru site.

Social Media – Facebook Ads

Campaniile de promovare pe rețelele de socializare necesită optimizări speciale, astfel încât vizitatorii care ajung în site din aceste rețele să găsească pagini relevante, conținut valoros și funcționalități care să îi ajute în procesul de achiziție. De asemenea, reclamele realizate vor avea un cost per click avantajos, dacă este corelat conținutul acestora cu cel din pagina de destinație din site.

Doresc SEO