WebDesign. Dezvoltare Website-uri

Site-uri de prezentare și Magazine online

Avem experiență în dezvoltarea de site-uri de prezentare sau magazine online de la zero, dar și în refacerea și modernizarea de site-uri existente, realizate cu soluții tehnice care nu mai sunt de actualitate.

0724 172 338

WebDesign inteligent personalizat

Serviciile de WebDesign includ realizarea de layout-uri personalizate, în funcție de specificul fiecărui site, de cerințele beneficiarului, dar și de principiile de marketing online actuale, de tehnologiile moderne de navigare pe dispozitive Desktop și Mobile și, nu în ultimul rând, de algoritmii de indexare Google.

Pentru campaniile de promovare sponsorizată (Google AdWords / Facebook Ads) realizăm landing page (pagini de destinație) și bannere personalizate, adaptate tipului produse sau servicii promovate și tipului de canal de promovare sau de dispozitiv de navigare (Desktop / Mobile).

Dezvoltare website-uri, soluții tehnice corecte

Realizarea unui website implică 2 aspecte esențiale: funcționalitățile și navigarea în site pe de o parte și, pe de altă parte, implementarea soluției tehnice într-o manieră corectă și „curată”, astfel încât site-ul să poată fi actualizat permanent și să fie ușor de administrat de către beneficiar.

Serviciile SEO și Dezvoltare Website-uri pe care le oferim, țin seamă de aceste 2 aspecte, pentru ca beneficiarul să realizeze împreună cu noi un website modern, performant și complet administrabil.

Doresc WebDesign